GDPR

INFORMARE
cu privire la
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Stimati parteneri,

Va informam ca SC EURO TOP GRAFIX SRL, prelucreaza datele cu caracter personal ale persoanelor care reprezinta societatea dvs. in relatia cu firma noastra, in scop contractual si legal, iar in masura in care sunteti/ati fost de acord, in scop de marketing direct, adica pentru a va tine la curent cu produsele sau serviciile oferite de firma noastra.

Temeiul aplicarii il constituie raporturile juridice care se incheie intre parti fie o data cu incheierea contractului comercial sau prin transmiterea unor comenzii de produse / prestari servicii si materializate in final prin emiterea facturii fiscale. In vederea indeplinirii obligatiilor legale, comunicam aceste date catre autoritatile publice, operatori sau imputerniciti ai acestora astfel:

– pentru indeplinirea unor cerinte legale sau la solicitarea acestora catre: A.N.A.F., Oficiul National de de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, etc;

– la solicitarea expresa: autoritate judecatoreasca, autoritati publice centrale si locale, politie;

– pentru indeplinirea obligatiilor contractuale, catre furnizorii nostrii de produse si servicii.

Acest tip de comunicare este ocazionala, in functie de situatie.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram in scopurile aratate mai sus sunt urmatoarele:

– Nume si prenume;

– nr. telefon de contact;

– adresa e-mail.

In ceea ce priveste scopul de marketing direct, doar in situatia in care ati fost de acord, datele personale vor fi prelucrate in acest scop.

Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal o reprezinta perioada contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale, dar nu mai tarziu de 3(trei) ani.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, persoanele carora li se prelucreaza date personale (persoane vizate) au urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces

– dreptul la portabilitate datelor

– dreptul la opozitie

– dreptul la rectificare

– dreptul la stergerea datelor (“ dreptul de a fi uitat” )

– dreptul la restrictionarea prelucrarii

– dreptul de a va adresa justitiei sau a depune o plangere in fata unei autoritati de supravehere.

Toate aceste drepturi pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la adresa: Intrarea Oxigenului nr. 13, Cernica, judetul Ilfov.

Daca exista nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale, va puteti adresa Responsabilului pentru protectia datelor personale la adresa de e-mail: victor.negrea@tipografice.ro.

Datele personale furnizate de dvs. nu vor fi transferate in alte state.

S.C. EURO TOP GRAFIX S.R.L. se angajeaza si isi asuma responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care le furnizati.

TOP
en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish