Prezentare generala

ORAFOL Europe GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de benzi adezive pentru industria tipografica. Toate produsele „ORAFOL” sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii, iar departamentul de cercetare si dezvoltare din Germania lucreaza in mod continuu pentru a raspunde cerintelor pietei cu noi solutii.

Oraflex® este astazi una dintre cele mai importante marci de pe piata benzilor pentru montarea cliseelor pentru industria tipografica.Aceasta gama cuprinde benzi de montare „cushion” si „solid” cu diferite grosimi si duritati, facand ca imprimarea flexografica sa fie realizata la cea mai inalta calitate.

Cu benzile „cushion” ORAFLEX®, se asigura o calitate ridicata pe intreaga durata de imprimare. Benzile sunt disponibile in doua grosimi diferite și trei duritati, concepute pentru a oferi o toleranta buna la setarile de presiune, astfel incat imprimarea optima sa poata fi setată foarte rapid. Banda dublu adeziva este disponibila cu doua optiuni privind nivelul de aderenta, respectiv standard si inalta performanta (HP +). Cu benzile „cushion” ORAFLEX®, placa este protejata eficient de factorii de distorsiune, oferind un rezultat excelent al tiparirii. Se evita, de asemenea, problemele cum ar fi aparitia dungilor cauzate de vibratiile masinilor de imprimare la viteze mari.

Benzile „solid” ORAFLEX® sunt o gamă de benzi dublu adezive dure pentru montarea cliseului de fotopolimer sau a plăcii de cauciuc pe sleevurile compresibile, cilindri de imprimare sau folii de montare pentru imprimarea flexografica, letterpress și a etichetelor. Produsele solide ORAFLEX® sunt proiectate cu diferite tipuri de aderenta pentru a asigura o bună securitate a cliseelor, permitand repoziționarea si demontarea fara distorsiuni. Adezivii sunt conceputi pentru indepartarea clara și fara reziduri de pe sleevuri și cilindri de imprimare dupa utilizare.

Oraflex - benzi dublu adezive

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână