UTECO

Echipamente Tipar Flexo

Grupul UTECO este astazi lider mondial in productia masinilor de imprimare concepute pentru cele mai diverse ambalaje flexibile.

Grupul UTECO ofera solutii inovatoare prin gama larga de masini de imprimare flexografica, rotogravura, roto-offset, laminatoare solvent-less cat si masini cu configuratii speciale.

UTECO Onyx Go

Noul Onyx Go este cea mai buna presa flexo CI pentru tiraje scurte, vreodata! Presa este echipata cu tehnologie de ultima generatie pentru a garanta o calitate excelenta a imprimarii, usurinta maxima de utilizare pentru operator si cele mai rapide schimbari de pe piata.

UTECO Crystal

CRYSTAL este special proiectat pentru imprimarea ambalajelor flexibile pentru produsele alimentare, noul CRYSTAL fiind potrivit pentru diverse aplicatii care necesita schimbari rapide a joburilor de imprimat si de a reduce pierderile de material, cerneala si consum de energie.

UTECO Onix XS

ONIX XS  este versiunea compacta a gamei ONIX oferind cea mai recenta tehnologie flexografica UTECO, proiectata pentru a optimiza seriile scurte si garantarea celui mai inalt standard de imprimare. In plus fata de sistemul conventional de uscare, masina flexografica ONIX XS poate fi echipata cu sistem de uscare UV si sistem EB.

UTECO QUARZ

QUARZ este noua generatie de masina STACK de la UTECO

UTECO Next 450

NEXT 450 - performanta de varf in tiparul rotografic pe ambalaje flexibile in serii scurte si medii

UTECO Thallo Sil

Echipamentul de tipar roto/offset Thallo Sil este ideal pentru imprimarea ambalajelor flexibile, BOPP, PET, etichete termocontractibile si cutii de carton

UTECO Rainbow Evo

Laminatorul  RAINBOW  EVO este perfect pentru serii scurte si lungi. Toate materialele adecvate pentru ambalarea produselor alimentare pot fi folosite pe masina datorita controlului tensiunii materialului. Automatizarea completa permite economisirea de timp si reduce costurile de productie.

UTECO Diamond HP

DIAMOND HP este excelenta UTECO in imprimarea flexografica

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână