Prezentare generala

Avand peste 4000 de angajati si o prezenta in peste 50 de tari, MacDermid Performance Solutions a facut o traditie din a crea avantaje tehnologice pentru toti clientii sai, avantaje ce conduc la imbunatatirea productiei si in acelasi timp la reducerea costurilor de productie. Inca de la infiintarea companiei si pana in zilele de astazi, companii din diverse domenii de activitate precum electronica, arta grafica, placarea metalului si a plasticului, extractia de petrol pe tarm si in largul oceanelor, folosesc ca un avantaj decisiv inovatiile MacDermid si se bazeaza pe suportul MacDermid pentru avea succes imediat si in viitorul apropiat.

Produsele MacDermid sunt folosite pentru a tipari de la pahare de hartie la doze de aluminiu, de la etichete la cutii de ambalare, de la plicuri la ziare. Placile de fotopolimer sau placile de ziar MacDermid reprezinta o solutie exceptionala ce asigura o inalta calitate grafica pentru toate tipurile de ambalaje sau tiparirea de ziare.

Daca este vorba de solutii grafice de inalta calitatea atunci puteti sa va bazati pe compania ce inoveaza mereu gandindu-se la clientii sai.

LUX® Platemaking Process:

• TEHNOLOGIA LUX – MacDermid LUX “ technology“ ofera oportunitatea de tipari mai bine ca niciodata. LUX este o tehnologie inovativa, dezvoltata exculsiv de MacDermid. Aceasta permite tipografiilor flexo sa imbunatateasca calitatea tiparului si consistenta imprimarii, concomitent cu un print eficient si reducerea pierderilor. Tehnologia LUX produce o placa digitala cu o geometrie unica a punctului, oferind o rata reproducere de 1:1 in procesul de expunere a placii. Curba de compensare asociata placii digitale este practic eliminata. Exista doua produse din aceasta familie:

LUX In-the-Plate

- LUX ITP este o noua tehnologie ce schimba “ jocul “, MacDermid ofera avantajul obtinerii punctului plat LUX fara prelucrari suplimentare asupra placii.

Lux Lamination

Acest proces simplu lucreaza cu placile digitale standard de la MacDermit si poate fi folosit cu toate sistemele CTP existente; nu necesita modificari pentru echipamentele din dotare.

Lava Thermal Processing

MacDermid LAVA - “ Placi fara asteptare “ :

Rapid si usor de utilizat, procesorul termal MacDermid LAVA este optimizat pentru placi de minim 63.5 cm x 76.2 cm si maxim de 106.68 cm x 152.4 cm . LAVA s-a integrat cu usurinta printre cele mai populare sisteme si software-uri, ajungand o solutie de tip plug – and – play pentru orice flux de productie .

Caracteristicile procesorului termal LAVA :

- Placa gata de tipar in mai putin de o ora.
- Elimina solventii si emisiile de VOC.
- Reduce spatiul in zona de procesare a placilor.
- Design avansat.

Lava 2340

Lava 4260

Lava 5080

Placi analogice

Solutia de placa fotopolimerica analog de la MacDermid este disponibila pentru oricare aplicatie din domeniul flexografic si pentru orice sistem de prelucrare a placilor. Incepand de la filmul flexibil si terminand cu cartoanele, MacDermid ofera produse potrivite tuturor nevoilor.

MVP

“ Most Valuable Plate “ – potrivita tuturor nevoilor din tipar. Placa de duritate medie, conduce la obtinerea unui tipar de calitate si cresterea productivitatii. Transferul de cerneala este imbunatatit ducand la fonte extrem de netede si clare si policromii curate

MGC

  • MGC – este ultimul intrat in piata ambalajelor de carton ondulat, aducand un produs competitiv, capabil sa reproduca imagini remarcabile cu o reducere semnificativa a timpului de procesare. Placa MGC este capabila sa reproduca imagini la 100lpi cu eliminarea back – masking si reproducerea perfecta la liniilor fine.

Timpul de procesare este mai mic cu 30-45min decat al placilor concurente.

EPIC

  • EPIC – a fost conceputa pentru a indeplini cererile de rezolutie mare in tiparul culorilor policromie. Tehnologia patentata “ cap tehnology “ a placilor EPIC, permite tiparitorului sa obtina culori spot cu densitate mare de culoare, tiparind in acelasi timp policromii cu detalii fine. Timpul de expunere exceptional ajuta de asemenea  ca procesul de prelucrare al placii sa se faca usor, eliminind si “ masking-ul “.

MAX

  • MAX – este cea mai noua, cu performantele cele mai bune, placa analog dura. Functioneaza cu rezultate excelente pe tipuri diferite de substrat si cerneluri diferite. Placa cu duritate de 60sh potrivita si pentru aplicatii pe masini narrow-web. Max este o placa cu tac extrem de redus care permite performanta unui tiraj lung si curat de-a lungul procesului de tipar .

Placi digitale

Profitati de avantajul fluxului de lucru imbunatatit si calitatea buna utilizand placa digitala MacDermid. Pentru mai multe informatii despre cum sa selectati cea mai potrivita placa pentru aplicatiile Dvs. speciale, utilizati Ghidul de selectie pentru placile digitale

MAF

  • Digital MAF – este o placa digitala special destinata pentru a indeplini cerintele pietei de carton ondulat. Placa MAF are o geometrie a punctului optimizata pentru tiparul cartonului ondulat, ducand la reducerea “ fluting-ului “ fara a utiliza tehnici sau expuneri speciale suplimentare in procesarea placii. Digital   MAF tipareste bine, direct din cutie.

MWW

Digital MWW – este conceputa pentru a optimiza asezarea stratului de cerneala alb opac, oferind opacitate mare/ reducerea mottling-ului/ cresterea performantelor de supratiparire. Digital MWW poate fi combinata cu procesul Lux de la MacDermid impreuna cu un screening specific avansat in prepress, toate acestea ducand la schimbari importante in asezarea cernelii alb opac.

LUX ITP

LUX ITP –  LUX ITP este cea mai noua tehnologie exclusiv de la MacDermid, ce schimba “ jocul “, oferind avantajul obtinerii punctului plat fara procesare suplimentara a placii.

UVR

UVR – cea mai noua placa cu rezistenta crescuta la cerneala UV, conceputa cu o rezistenta mai mare la lucru intens cu UV, fara a se umfla. Cernelurile UV prin natura lor pot afecta polimerul din care este fabricata  placa mai mult decat in cazul solventului sau a cernelii baza apa. UVR are tendinta de a se umfla mai putin in aceste conditii, ducand la o durata de viata mai mare si la un print mai stabil.

MCH

Digital MCH – MacDermid extinde gama de placi “capped “oferind digital MCH, placa cu duritate de 60shore pentru tipografiile care cauta rezolutie de top pentru tiparul policromie. Digital MCH ofera o suprafata rugoasa unica care permite un excelent transfer al cernelii, creand imagini cu detalii fine.

MVP

Digital MVP – varianta digitala a placilor analog MVP. Vine cu toate beneficiile placi MVP, plus rezolutie fina si reproducerea imaginii asa cum se asteapta de la o placa digitala. MVP digital va ofera posibilitatea de a alege atunci cand vine vorba de procesare, poate fi procesata cu solvent sau termal cu procesorul LAVA. Lucreaza bine cu o varietate de substraturi si cerneala.

MAX

Digital MAX – cea mai noua placa digitala de la MacDermid, construita pentru a va oferi alegerea MAXima, incluzand posibilitatea de a fi procesata fie cu solvent, fie termal cu procesorul LAVA. Digital Max este varianta digitala a placii analog MAX oferind toate beneficiile acesteia plus rezolutie fina si reproducerea imaginii asa cum se asteapta de la o placa digitala.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână