Water Energy

Prezentare generala

In activitatile sale, Water Energy isi propune sa fie un partener tehnic pentru toate companiile a caror activitate presupune generarea de ape reziduale indiferent de industria in care activeaza.

Water Energy ofera solutii care pot aduce clientului final avantaje semnificative prin micsorarea costurilor de reciclare a apelor reziduale, dar si prin posibilitatea refolosirii acestora.

Echipamente Auxiliare

WaterEnergy - Statii de floculare chimico-fizica

Statiile de floculare sunt proiectate si dezvoltate Pentru tratarea apelor uzate ce contin poluanti dizolvabili ce nu sunt biodegradabili, precum substante minerale inerte, substante organice, uleiuri minerale, detergenti si solventi, vopseluri sau reziduuri de substante organice in suspensie. Principiul de functionare este folosirea agentilor de floculare care distrug sistemele coloidale printr-o serie de transformari chimice ducand in final la obtinerea Unor deseuri recuperabile ce pot fi evacuate intr-un container.

WATER ENERGY - STATII DE DEMINERALIZARE APA

Pentru dedurizarea apei.

Demineralizarea este un tratament fizico-chimic care elimina total sau partial sarurile dizolvate. Statiile de demineralizare de la WATER ENERGY folosesc ca principiu tehnologia osmozei inverse.

Osmoza este un fenomen natural, in care doua lichide cu concentratii diferite de ioni (materii dizolvate in apa) sunt separate printr-o membrana semipermeabila. Ca urmare a actiunii fortelor de difuzie are loc un transfer de molecule de apa dinspre lichidul cu concentratie mai mica de ioni spre lichidul cu concentratie mai mare de ioni, pana cand concentratiile celor doua lichide devin egale.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână