ECHIPAMENTELE DE FINISARE FLEXO

In ultimii ani interesul fata de innobilarea etichetelor produselor premium (vinuri, cosmetice, etc) este din ce in ce mai puternic. Dar ce inseamna mai exact innobilare? Termenul tehnic potrivit ar fi finisare.

Cand vorbim de finisare flexo, vorbim de procedee precum: embossare, debossare, aplicarea foliei colorate hot stamping sau cold foil, lacuire selectiva fie cu lacuri normale, fie cu lacuri speciale cu efect braille sau nisip si stantare (semirotativa, plana sau stantare cu laser).

CARTES

O parte din produsele Cartes de Finisare Flexo

CARTES Seria GT 360

Cartes a reusit sa dezvolte o tehnologie unica si inovativa, care permite operatorului sa obtina cele mai bune rezultate atat pentru tirajele mici cat si pentru cele mari. Pe langa faptul ca platforma GT360 este o platforma robusta, capabila sa livreze printuri de calitate inalta, la orice viteza de lucru, se remarca si prin urmatoarele caracteristici:

 1. Sistem automat de pozitionare – cunoscut sub numele de MHPS (Multi Head Positioning System), sistemul corecteaza posibilele defecte de registru sau repetabilitate pe materialul pre-tiparit. Fiecare unitate de tipar si stantare este pozitionata automat pentru a oferi o centrare perfecta.
 2. Tehnologia “Energy Saving” - combina tehnologia IGBT(Insulated Gate Bipolar Transistor) cu sistemul MHPS si permite distribuirea energiei intre motoarele masinii, in timpul operarii acesteia. Energia eliberata de motoare in faza de franare este practic reutilizata, permitand astfel o economie de pana la 30-40%.
 3. Sisteme de siguranta - STO (Safe Torque Off), SS1 (Safe Stop), SBC (Safe Brake Control) and SLS (Safely Limited Speed)
 4. Monitoare tactile pentru fiecare unitate in parte

Modularitate extrema – masina nu numai ca poate fi configurata conform nevoilor clientului, dar ii pot fi adaugate unitati ulterior.

CARTES Seria Gemini

Seria Gemini  reprezinta noua frontiera in domeniul echipamentelor de finisare digitala: versatila, performanta, gandita pentru pierderi minime de material in timpul pregatirii, avand posibilitatea de a salva toti parametrii unei lucrari si cu un consum mic de energie datorita tehnologiei IGBT(Insulated Gate Bipolar Transistor).

Deja pionieri in ceea ce priveste tehnologia si aplicatiile laser, Cartes prezinta o inovatie ce face posibila taierea pe spate a etichetelor pentru a evita marginile albe – ILC (Invisible Laser Cutting).

 

Vezi toata gama de produse Cartes.

DCM

O parte din produsele DCM de Finisare Flexo

DCM IM2

Masina de tipar flexo cu alimentare in coala.

IM2  este un echipament compact de tipar flexo, cu alimentare in coala, ce poate fi folosit pentru a tipari carton ondulat, carton si diferite formate de hartie in una sau doua culori. Cu ajutorul acestui echipament poate fi folosit pentru a lacui sau a aplica diverse tipuri de adeziv pe materialele compatibile cu aceste produse.

Specificatii tehnice:

 • Dimensiunea maxima a colii: 760 mm x 1800 mm
 • Formatul maxim de tipar: 670 mm x 800 mm
 • Grosime maxima a materialului: 10 mm
 • Grosime fotopolimer: de la 1 mm la 6 mm
 • Productivitate: de la 1800 pana la 3200 coli/ora

 

Aplicatii:

 • Tipar flexo pe materiale groase

Materiale:

 • Carton ondulat, carton sau hartie (de pungi), materiale filmice dedicate

DCM IM183

Masina de tipar flexo pentru pungi

IM183 este un echipament de tipar flexo, cu alimentare in coala, pentru pungi de hartie sau plastic. Gandit pentru tiraje mici si medii, poate tipari in una, doua sau 3 culori in registru, folosind o banda transportoare.

Specificatii tehnice:

 • Dimensiune maxima a pungii pentru 1 print/rotatie: 52.5 mm x 60 cm
 • Dimensiunea maxima a pungii pentru 1 print/2 rotatii: 52.5 mm x 60 cm
 • Grosime maxima a manerului: 15 mm
 • Inaltime maxima a manerului: 12 cm
 • Grosime a cauciucului sau fotopolimerului: 3 mm
 • Productivitate: 1600 to 2400 pungi/ora

 

Aplicatii:

 • Unitate flexo pentru tiraje mici
 • Unitate flexo pentru pungi de dimensiuni mici si medii

Materiale:

 • Carton ondulat, carton sau hartie (de pungi), materiale filmice dedicate

Vezi toata gama de produse DCM.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână