Prezentare generala

Compania a fost infiintata in anul 1989 cu scopul de a crea cerneluri fluorescente si metalizate, superioare din punct de vedere calitativ.

Odata cu dezvoltarea tiparului waterless si in conditiile limitate de aprovizionare (singura sursa fiind in Japonia), impreuna cu diverse tipografii din Scandinavia, Classic Colours a reusit crearea unei cerneli waterless care sa poata indeplini cele mai exigente cerinte. In ultimii ani, pe langa cernelurile waterless conventionale, portofoliul de produse a fost extins cu cernelurile waterless cu uscare UV si LED UV.

CLASSIC COLOURS - waterless UV

Aceste cerneluri sunt create pentru a permite tiparul pe o multitudine de materiale si pentru o gama extinsa de aplicatii. Cernelurile standard pot fi utilizate pe toate echipamentele de tipar offset waterless, inclusiv pentru sistemele cu anilox, echipamentele de tipar pentru etichete, precum si pentru echipamentele de tipar suport de tip Compact Disc.

CLASSIC COLOURS - waterless LED-UV

In conditiile in care tehnologia de polimerizare LED-UV a devenit tot mai atractiva din punct de vedere economic, Classic Colours a dezvoltat o gama completa de cerneluri, lacuri si lacuri primer pentru sistemele de uscare LED-UV.

CLASSIC COLOURS - waterless conventional

Cernelurile waterless conventionale din seria Sahara Eco-Dri sunt create pentru a putea fi folosite pe toate modelele de echipamente de tipar waterless conventional. Cernelurile din gama Sahara Eco-Dri nu contin uleiuri minerale, acestea fiind inlocuite cu uleiuri vegetale si sunt compatibile cu aproape toata gama de lacuri tipografice.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână