Prezentare generala

Ecograph AG a dezvoltat tehnologia unica „Cross Grinding Technology". Aceasta tehnologie permite producerea marginilor lamelelor si a muchiilor cu cea mai buna finisare a suprafetei.

Datorita tehnologiei de slefuire „Cross Grinding Technology” suprafata marginilor racletei este neteda si total fara bavura.

Tehnologia „Cross Grinding Technology” de la Ecograph este foarte neteda „ ca argintul” si elimina resturile ramase in urma prelucrari metalice, rezultand astfel o racleta Dr.Blades ce confera o calitate superioara a imprimarii si o durata lunga de utilizare.

Garnituri de etansare camera Dr.Blades

Garniturile de etansare camera Dr.Blades reprezinta o componenta esentiala pentru functionarea efectiva si eficienta a camerelor Dr.Blades.

Euro Top Grafix va ofera o gama completa de garnituri de etansare de inalta performanță pentru toate masinile de imprimare flexografice si camere Dr.Blades OEM.

Garniturile noastre realizate la comanda, taiate cu precizie, din materiale de inalta calitate, sunt concepute pentru a depasi concurenta si pentru a oferi performante remarcabile.


Beneficiile unei etansari corecte a camerei Dr.Blades

• Reducerea presiunii camerei Dr.Blades
• Mai putine schimbari ale racletei si garniturilor de etansare in timpul imprimarii, deci productivitate crescuta
• Lipsa scurgerilor de cerneala reduce simtitor timpul de curatare si pierderile de cerneala


O etansare corecta a camere Dr.Blades inseamna:

• Se evita o presiune ridicata aplicata camerei Dr.Blades
• Prelungeste durata de viata a rolei/sleevului anilox
• Prelungeste durata de viata a racletei Dr.Blades

Garniturile noastre de etansare sunt special fabricate pentru a se potrivi perfect camerei Dr.Blades fara a fi necesara utilizarea unei presiuni ridicate.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână