AMC

Despre acest furnizor de echipamente

Echipamentele AMC sunt proiectate sa rezolve orice nevoie din gama produselor stantate. Cunostintele accumulate in mai mult de 40 de ani de experienta in acest domeniu ne permit oferirea de echipamente personalizate in functie de nevoile clientului final.

Echipamente Finisare Offset

AMC BF 1000

BF 1000-10F este rezultatul unor dezvoltari continue in sectorul echipamentelor de stantare plana. Echipamentul permite taierea simultana a mai multor coli de hartie (min. 10coli- max. 30 coli) iar productivitatea acestora este cuprinsa intre 5000 coli/ ora si maxim 14.000 coli/ora.

Echipamentul este complet hidraulic si exercita o forta de 180 tone. Aceasta stanta este recomandata pentru materiale precum PPC, IML, hartie, etc. De asemenea dispune de un sistem cu 4 axe pentru pozitionarea colilor, sistem controlat prin "touch screen". Acest sistem asigura pozitionarea colilor cu o toleranta de 0,03 mm.

AMC BF

Este un echipament de stantare verticala, complet hidraulic cu patru stop-uri mecanice controlate electronic si dispuse pe traseul de lucru al materialului. Stanta este dedicata materialelor semi-rigide ca hartia, carton sau PVC si foloseste o stanta clasica ce poate fi inlocuita foarte usor de catre operator.

AMC NC Collect

Este un echipament complet hidraulic pretabil productiei oricarui tip de eticheta (hartie, plastic, carton, etc).

Toate etichetele stantate (cu exceptia celor de mari dimensiuni) sunt stivuite pe un suport colector in timp ce resturile rezultate in urma stantarii raman pe masa de stantare. Echipamentul de stantare NC poate fi dotat cu un dispozitiv care permite rotirea stantei cu 360°, pentru a putea stanta imagini in oglinda ceea ce duce la o economie mare de hartie.

Stantarea se poate face in orice forma dorita de catre client

AMC NC

Este un echipament computerizat de stantare etichete, complet hidraulic, pretabil stantarii tuturor materialelor de etichete (plastic, hartie, carton, etc.) cu diferite forme. Toate etichetele (cu exceptia etichetelor de mari dimensiuni) sunt stivuite pe un suport colector in timp ce resturile rezultate in urma stantarii vor ramane pe masa.

Echipamentul de stantare NC poate fi dotat cu un dispozitiv care permite rotirea stantei cu 360°, pentru a putea stanta imagini in oglinda ceea ce duce la o economie mare de hartie.

AMC MCS

Este o masina microcomputerizata, complet hidraulica, dezvoltata pentru stantarea etichetelor tip guler de sticla, pentru o mare varietate de sticle de vin, sampanie sau alte bauturi.

MCS are doua sisteme diferite pentru colectarea etichetelor stantate. Etichetele mici si medii sunt impinse in sus prin forma de stantare in timp ce resturile sunt colectate in container. Etichetele mari sunt impinse in jos dupa stantare, de un dispozitiv mecanic actionat cu arc.

Stanta se fixeaza in patru puncte reglabile independent. Schimbarea formei de stantare dureza cateva minute si taierea are o toleranta de 0,025 mm, iar productivitatea este de pana la 400.000 etichete/ora.

AMC Hydromatic

Este un echipament de stantare complet hidraulic destinat producerii oricarui fel de eticheta, card, taiere cu trei cutite pentru carti, rotunjire de colturi etc.

Productia medie este de 900.000 etichete/ora. Este dotat cu un cub de otel auto-ajustabil in orice pozitie in suportul in V. Forma de stantare se fixeaza in patru puncte reglabile.

Orice reglaj permite o centrare perfecta datorita suportului in V. Celulele fotoelectrice permit o utilizare sigura de catre operator. Forma de stantare se schimba in mai putin de 5 minute ceea ce permite reluarea de lucrari mici, medii si mari.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână