UTECO

O parte din produsele Uteco de Tipar Flexo

UTECO - Onix XS

Versiunea compacta a gamei Onix.

ONIX XS  este versiunea compacta a gamei ONIX oferind cea mai recenta tehnologie flexografica UTECO, proiectata pentru a optimiza seriile scurte si garantarea celui mai inalt standard de imprimare. In plus fata de sistemul conventional de uscare, masina flexografica ONIX XS poate fi echipata cu sistem de uscare UV si sistem EB.

UTECO - Cristal

CRISTAL este special proiectat pentru imprimarea ambalajelor flexibile pentru produsele alimentare, noul CRISTAL  este potrivit pentru diverse aplicatii care necesita schimbari rapide a joburilor de imprimat si de a reduce pierderile de material, cerneala si consum de energie.

Vezi toata gama de produse Uteco.

NILPETER

O parte din produsele Nilpeter de Tipar Flexo

NILPETER FA-LINE

Un etalon al fexibilitatii si modularitatii, echipamentul FA permite imprimantelor sa sporeasca performanta presei lor cu unitati de valoare adaugata, aplicatii si pachete de automatizari, in functie de nevoi si buget. Personalizarile ulterior se fac de cele mai multe ori doar cu simpla apasare a unui buton.

NILPETER FB-LINE

Echipamentul FB-Line reprezinta cea mai noua generatie de imprimare de etichete extrem de eficienta. Nilpeter a adaugat un numar mare de functionalitati si caracterstici inovatoare pe care le-au ambalat intr-un design nou si atractiv. Noul FB-Line vine ca un raspuns la cererea de automatizare sporita si usurinta de utlizare pentru operatori.

Vezi toata gama de produse Nilpeter

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână