UTECO

O parte din produsele Uteco de Tipar Flexo

UTECO - Onix XS

Versiunea compacta a gamei Onix.

ONIX XS  este versiunea compacta a gamei ONIX oferind cea mai recenta tehnologie flexografica UTECO, proiectata pentru a optimiza seriile scurte si garantarea celui mai inalt standard de imprimare. In plus fata de sistemul conventional de uscare, masina flexografica ONIX XS poate fi echipata cu sistem de uscare UV si sistem EB.

UTECO - Cristal

CRISTAL este special proiectat pentru imprimarea ambalajelor flexibile pentru produsele alimentare, noul CRISTAL  este potrivit pentru diverse aplicatii care necesita schimbari rapide a joburilor de imprimat si de a reduce pierderile de material, cerneala si consum de energie.

Vezi toata gama de produse Uteco.

NILPETER

O parte din produsele Nilpeter de Tipar Flexo

NILPETER - FA – 4*

Noul si inovativul design “maini curate” include sistemul CleanInking si este caracterizat prin cel mai scurt traseu al materialului precum si memorarea usoara in sistem, a datelor necesare productiei.

Utilizand noul sistem de control Nilpeter PowerLink, tiparitorul va obtine cea mai mare productivitate in conditiile actuale ale pietei.

NILPETER FB – 3

Acest echipament reprezinta o tehnologie integrata intr-o noua platforma construita de la zero.

Designul ergonomic al unitatilor de tipar include servo motoare ce permit automatizarea tuturor ajustarilor necesare (inclusiv salvarea lucrarii, incarcarea lucrarii, schimbarea lucrarii, pre-setarea echipmanetului, setarea tiparului precum si a registrului lateral.

Vezi toata gama de produse Nilpeter

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână