Prezentare generala

Rotometal proiecteaza si produce unelte pentru industria de imprimare si etichetare. Cu peste 40 de angajați si cel mai recent parc de mașini CNC, garanteaza cea mai mare precizie si calitate pentru produsele sale. Rotometal produce cilindri magnetici, cilindri de imprimare, cilindri anvil, cilindri de stantare, unitati de stantare pentru tipografiilor din Polonia si strainatate.

Cilindrii de tipar si cilindrii magnetici

Cilindrii tipar

Cilindri de tipar sunt realizati folosind aliaje speciale pe baza de aluminiu sau otel. Pentru a reduce greutatea acestora sectiunea este tubulara.

 

Toti cilindrii sunt livrati cu roti dintate standard de mare precizie „ clasa 8/9” sau la dorinta clientului acesti se pot livra impreuna cu roti dintate intarite „ clasa 5/6”. Suprafetele sunt protejate prin eloxare.

Cilindrii magnetici

Cilindrii magnetici sunt fabricati intr-o toleranta foarte precisa. Magnetii puternici utilizati ofera conditi bune de lucru cu stantele flexibile. Corpul cilindrilor este realizat din otel inoxidabil iar caile de rulare sunt tratate ( intarite ) pentru a oferi o durata lunga de utiizare.

  • Diametru pana la 360 mm

  • Lungime totala pana la 2000 mm

  • Greutate totala pana la 300 kg

  • Cilindri magnetici pot fi reparati

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână