Sisteme Polimerizare LED UV

Sistem AeroLED

AeroLED este un sistem de putere mare pentru aplicații de polimerizare completă, imprimare, lacuire și finisare cu o lățime de până la 60 cm; este, de asemenea, compatibil cu renumitul sistem ArcLED de la GEW. Utilizând același ventilator și același aranjament de conducte ca și standardul industrial E2C, clienții au o flexibilitate totală pentru a comuta între polimerizarea cu arc electric și polimerizarea cu LED pe orice stație. Nu sunt necesare filtre, ceea ce face ca întreținerea să fie o joacă de copii și ca o modernizare AeroLED să fie mai rentabilă ca niciodată. Mai mult, orice client cu platforma de alimentare RHINO/RLT de la GEW poate trece la LED în câteva ore, prin simpla schimbare a casetelor și prin rularea unei actualizări de software.

Într-un sistem AeroLED, aerul este extras de un singur ventilator centralizat, amplasat la distanță de presă. Nu este nevoie de ventilatoare integrate sau de componente electronice în capetele de lampă individuale, ceea ce elimină zgomotul ridicat și riscul de defecțiune pe care acestea îl aduc. AeroLED dispune de același șasiu LED și aceleași componente de bază ca și capul de lampă LeoLED de la GEW, pentru o fiabilitate dovedită. Ca și în cazul LeoLED, capul de lampă are garnituri rezistente și etanșe la apă pentru a proteja modulele LED de pătrundere și pentru a face curățarea ușoară și sigură. Fiecare aspect al designului a fost analizat cu atenție pentru a oferi performanțe robuste și fiabilitate pe termen lung.

Designul optic eficient al AeroLED permite cea mai mică utilizare de energie dintre toate produsele GEW. Acest lucru oferă economii de energie de până la 70% în comparație cu un sistem convențional cu arc UV - puteți afla potențialele economii de energie pe calculatorul nostru de rentabilitate a investiției (ROI)

Caseta LeoLED

Caseta LeoLED de la GEW are un concept unic.Peste 5 ani de dezvoltare a produsului și cea mai recentă tehnologie LED se combină pentru a transforma aspectele economice ale polimerizării cu LED UV. Răcit complet cu apă, LeoLED oferă cu peste 35% mai multă doză și o iradiere cu 40% mai mare decât modelele anterioare cu LED de la GEW.

Niciun alt produs de pe piață nu vă permite să imprimați mai repede, în timp ce caseta este proiectată pentru a se schimba cu fiecare model actual de lampă cu arc din gama GEW. Acest concept ArcLED oferă o flexibilitate maximă pe presă și este, de asemenea, cea mai ieftină cale de a moderniza orice sistem UV GEW existent la LED - sunt necesare doar caseta LED și răcitorul.

La fel ca toate produsele noastre UV, LeoLED este alimentat de sursa de alimentare RHINO de la GEW pentru o fiabilitate maximă și este controlat de RHINO Control, care vine ca standard cu monitorizare de la distanță IoT. Acest lucru le permite clienților noștri flexibilitatea de a trece la ArcLED fără a fi nevoiți să investească într-un sistem complet nou, independent.

De asemenea, disponibilă în profilul nostru "Standard" de 40 x 100 mm, caseta LeoLED este perfectă pentru mașinile web și poate fi fabricată până la 170 cm, în trepte de 25 mm. Dacă este necesar, GEW poate folosi mai mult de un cap de lampă în tandem pentru a polimeriza orice lățime.

LeoLED Standard

LeoLED Standard de la GEW are un concept unic: oferă mai multă doză de decât orice alt produs disponibil. Peste 5 ani de dezvoltare a produsului și cea mai recentă tehnologie LED se combină pentru a transforma aspectele economice ale polimerizării cu LED UV. Complet răcit cu apă, LeoLED oferă cu peste 35% mai multă doză și o iradiere cu 40% mai mare decât modelele anterioare de LED-uri de la GEW.

LeoLED Standard este răcit cu apă și are un profil compact de 40x100 mm, în timp ce este disponibilă o integrare extinsă de personalizare pentru a ne asigura că sistemul nostru se potrivește cu presa dumneavoastră. În plus, sistemul are o fereastră mare care permite o extracție maximă a luminii de la lampă și oferă o doză maximă de UV substratului dumneavoastră.

La fel ca toate produsele noastre UV, LeoLED este alimentat de sursa de alimentare RHINO de la GEW, care permite în mod unic clienților GEW flexibilitatea ArcLED fără a fi nevoie să investească într-un nou sistem de alimentare independent. De asemenea, este controlat de controlul RHINO, care vine standard cu monitorizare de la distanță IoT pentru cel mai rapid și eficient răspuns de service din industrie.

De asemenea, disponibil și în varianta cu casetă, LeoLED Standard este perfect pentru mașinile de tipar offset cu alimentare in coala și poate fi fabricat de la 15 cm la 170 cm, mai multe capete de lampă fiind utilizate în tandem acolo unde sunt necesare lățimi de polimerizare mai mari.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână