CODIMAG

Despre Codimag

De peste 20 de ani, piata etichetelor auto-adezive este in continua crestere si dezvoltare. Eticheta nu mai este un simplu mod de a indica un brand/produs, ci a devenit un factor fundamental pentru succesul unui produs.

In ciuda dinamismului, industria etichetelor se afla inca sub presiunea pretului. Asadar, tiparitorii sunt fortati sa gaseasca solutii pentru a eficientiza procedeul de tipar si pentru a reduce timpul de pregatire si pierderile de material.

CODIMAG vine in intampinarea nevoilor tiparitorilor cu un echipament de ultima generatie, care livreaza un print HD cu minimum de costuri si timp de pregatire.

CODIMAG - VIVA 340

Pentru tiraje mici si medii.

Fiind echipamentul perfect pentru lucrarile mici si medii, VIVA 340 se situeaza intre o presa digitala si una rotativa.

Este un echipament complet modular ce poate fi configurat in conformitate cu nevoile clientului final.  Unul dintre putinele echipamente cu tipar intermitent ce se pot livra cu finisare in linie: offset waterless, letterpress, serigrafie, hot stamping, emboss, lacuire flexo, laminare la rece si stantare.

O gama variata de etichete poate fi tiparita in linie, intr-o singura trecere: de la etichetele simple cu tipar policromie pana la etichetele de lux, precum cele de vinuri si cosmetice.

CODIMAG - VIVA 420

Pentru tiraje mari.

VIVA 420 combina avantajele tehnologiei de tipar semi-rotativ cu productivitatea masinilor rotative.

Cu o latime de 420mm, o circumferinta a cilindrului de tipar de 19” si viteza de pana la 12000 repetari/ora VIVA420 este cea mai productiva masina cu tipar semi-rotativ.

VIVA 420 este echipata in totalitate cu servo-motoare, astfel timpul de pregatire este automatizat si optimizat.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână