Prezentare generala

TOYO INK EUROPE este o sucursala a Toyo Ink GROUP - al treilea cel mai mare producator mondial de cerneluri si lacuri tipografice. TOYO INK EUROPE se afla in Belgia – inima Europei si este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai inovativi producatori de cerneala si lacuri tipografice.

Datorita instalatiilor de ultima generatie pentru productie si cercetare, TOYO INK EUROPE a reusit sa obtina o pozitie de invidiat in industria producatoare de cerneluri si lacuri tipografice.

In conditiile cresterii cererii pentru cerneluri si lacuri tipografice conforme pentru tiparul pe ambalaj alimentar primar, Toyo Ink Europe s-a implicat activ si si-a adjudecat pozitia de lider oferind o solutie completa pentru ambalajele alimentare. Aceasta solutie contine o gama variata de cerneluri si lacuri LOW MIGRATION UV si EB ce respecta in totalitate regulile din “SWISS ORDINANCE” si alte reglementari europene.

TOYOINK - CERNELURI OFFSET UV

• Seria STERASPEED – Cerneala Steraspeed este special dezvoltata pentru hartie, carton si anumite filme tratate. Poate fi folosita pentru tipar offset in coala si rola, avand un exceptional comportament in tipar, fiind pretabila tiparului la viteze ridicate.

• Seria Excure 20000 - Seria de cerneala Excure 20000 se remarca printr-o buna aderenta la materialele plastice tratate Corona.

TOYOINK - CERNELURI OFFSET UV FOOD

• Seria Excure 20000M – Seria de cerneala Excure 20000M FOOD prezinta o buna aderenta la orice material plastic tratat Corona. Aceasta cerneala este caracterizata prin miros scazut si proprietati de migrare scazute fiind recomandata pentru tiparirea ambalajelor alimentare (nu este recomandata pentru ambalajele care intra in contact direct cu alimentul).

TOYOINK - CERNELURI OFFSET EB FOOD

• Seria Excure 20000EB – Cerneala Excure 20000EB FOOD se remarca printr-o buna aderenta la materialele plastice tratate Corona. Aceasta serie de cerneala poate fi folosita pentru tiparirea ambalajelor alimentare.

• Seria Excure 30000EB - Seria de cerneala Excure 30000EB FOOD se remarca prin miros rezidual scazut cerneala fiind astfel potrivita pentru tiparirea fetei exterioare a ambalajelor alimentare.

• Seria Excure 90000EB – Seria de lacuri flexo Excure EB nu contine fotoinitiatori, are miros scazut si proprietati de migrare foarte reduse. Uscarea se face cu bombardent de electroni in atmosfera de azot.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână