AUTOBOND

Despre acest furnizor de echipamente

Echipamentele produse de catre Autobond sunt usor de utilizat, nefiind necesara pregatirea specializata a operatorilor. Sunt rapide, precise, solide, versatile si permit o productivitate sporita.

Echipamente Finisare Offset

AUTOBOND Mini 74 SD T

Este un echipament de laminare cu viteza maxima de 45m/min pentru formatul maxim 74 cm x 52 cm si formatul minim 32 cm x 22.5 cm.  Grosimea minima a colilor este de 115 gsm, iar cea maxima de 650 gsm.

Preluarea colilor se face cu ajutorul unui aparat de alimentare Heidelberg-Stahl pe baza de duze cu aer.

Tensionarea foliei de laminare este realizata cu ajutorul unei frane pneumatice. Rola de folie este montata si fixata pe o bara cu sistem pneumatic de blocare. Laminarea este realizata cu ajutorul unei role de crom cu diametrul de 150 mm si o rola de cauciuc cu diametrul de 150 mm. Pentru controlul presiunii este utilizat un sistem pneumatic. Incalzirea rolei de crom este facuta cu apa.

Eliminarea este realizata cu un sistem de role, iar colile sunt colectate pe o masa vibratoare.

Echipamentul este prevazut cu un numarator digital, bara anti incretire, role de alimentare ajustabile pneumatic, sistem automat pentru tensionarea foliei intre partea de laminare si partea de rupere in coala.

AUTOBOND Mini 74 TH

Este un echipament de mare viteza – 60 m/min, cu formatul maxim 74 cm x 52 cm si formatul minim 32 cm x 22.5 cm.

Preluarea colilor este realizata prin intermediul unui cap de alimentare Heidelberg Speedmaster 74, angrenat de un servomotor. Colile sunt preluate si conduse de catre un sistem de ventuze. Acest sistem permite alimentarea cu coli de pe un palet cu o inaltime maxima de 1.20 m. Grosimea minima a colilor este 90 gsm, iar grosimea maxima este 650 gsm.

Rola de folie este montata pe o bara prevazuta cu un sistem pneumatic de blocare si o frana pneumatica pentru tensionarea foliei.

Laminarea este realizata cu ajutorul unei role de crom cu diametrul de 150 mm si o rola de cauciuc cu diametrul de 150 mm. Pentru controlul presiunii este utilizat un sistem pneumatic. Incalzirea rolei de crom este realizata cu apa.

Eliminarea este facuta cu un sistem de role, iar colile sunt colectate pe o masa vibratoare.

Echipamentul este prevazut cu un numarator digital, bara anti incretire, role de alimentare ajustabile pneumatic, sistem automat pentru tensionarea foliei intre partea de laminare si partea de rupere in coala, precum si motor pentru controlul vitezei rolelor de separare a colilor laminate.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână