Folie BOPP pentru laminare

Folia BOPP este folosita pentru innobilarea tiparului si standard este livrata in variantele lucios si mat, in role de diverse latimi (de la 250 mm pana la 1015 mm) si lungime de 4000m. Ambele variante de folie au tratament Corona si astfel sunt pretabile operatiunilor ulterioare cum ar fi aplicarea de lac serigrafic, aplicare folio hot stamping sau cerneala razuibila.

Folii speciale de plastifiere BOPP

Folie plastifiere lucioasa si mata

Foliile de laminare la cald au o suprafață acoperită prin extrudare cu rășină ce se topește la o temperatură joasă, care permite laminarea foliei pe produse din hârtie prin căldură și presiune. Foliile pot fi utilizate pe toate tipurile de mașini de laminare la cald disponibile în întreaga lume. Oferim folii de laminare la cald atât pe bază BOPP, cât și pe bază de PET. Foliile de laminare la rece sunt potrivite pentru laminarea convențională realizată cu adezivi de dispersie, pe bază de solvenți, UV sau speciali topibili la cald. Toate foliile de laminare utilizate pentru laminarea la rece sunt pre-tratate pe ambele fețe pentru transformarea ulterioară (ștanțare la cald, ștanțare, lacuire UV, etc.)

Folie plastifiere Soft Touch si Anti-Scratch

SOFT TOUCH - Film de polipropilenă bio-orientat (BOPP), cu EVA acoperit prin extrudare pe o parte a filmului, permițând aderența la suprafață atunci când este termolaminat. Partea mată are un excelent efect SOFT TOUCH

ANTI-SCRATCH – este o folie opaca din polipropilena orientata biaxial acoperita pe o fata cu un lac special cu rezistenta imbunatatita la zgarieturi. Cealaltă parte este adeziv EVA pentru laminare uscată. Această folie este concepută pentru laminate cu valoare adăugată mare care necesită o protecție suplimentară

Folie plastifiere Gold si Silver

GOLD - Folie metalizată cu aur pigmentat în masă, acoperită prin extrudare pe bază de PET, pentru laminare termică. O parte este acoperită cu EVA, iar cealaltă parte este acoperită cu acril. Acest film este special conceput pentru un aspect auriu de înaltă calitate și oferă o aderență excelentă pe mai multe substraturi. Aplicații: cutii premium, cutii pentru parfumuri, băuturi alcoolice, produse cosmetice și colecție de cadouri.

SILVER - Folie din poliester extrudat EVA metalizat imprimabil cu aspect metalic și luciu care oferă un grad ridicat de atractivitate vizuală. O parte este acoperită cu EVA pentru o aderență excelentă la toate tipurile de substraturi de hârtie. Cealaltă parte este imprimabilă cu o formulă specială pentru imprimarea offset UV. Aplicații: postere, hărți, coperți de cărți, pungi de cumpărături, reviste, cutii cadou, broșuri etc.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână