NILPETER

Despre acest furnizor de echipamente

Cu aproape 100 de ani de experienta in domeniul tiparului, Nilpeter reuseste sa livreze flexibilitate, calitate si eficienta pentru toate tipurile de tipar, latimi, materiale si aplicatii.

Solutiile de inalta performata si flexibilitate sunt create pentru a raspunde cat mai bine cerintelor oricarei afaceri – in final clientul avand acces la cele mai noi si inovative solutii de etichetare si ambalare.

Echipamente Tipar Flexo

NILPETER FA4*

Noul si inovativul design “maini curate” include sistemul CleanInking si este caracterizat prin cel mai scurt traseu al materialului precum si memorarea usoara in sistem, a datelor necesare productiei.

Utilizand noul sistem de control Nilpeter PowerLink, tiparitorul va obtine cea mai mare productivitate in conditiile actuale ale pietei.

NILPETER FA6*

Creat pentru a permite tiparul unei game extinse de aplicatii, echipamentul FA6* echipat in totalitate cu servo-motoare, asigura eficienta optima la cel mai inalt nivel de calitate.

NILPETER FB3

Acest echipament reprezinta o tehnologie integrata intr-o noua platforma construita de la zero.

Designul ergonomic al unitatilor de tipar include servo motoare ce permit automatizarea tuturor ajustarilor necesare (inclusiv salvarea lucrarii, incarcarea lucrarii, schimbarea lucrarii, pre-setarea echipamentului, setarea tiparului precum si a registrului lateral.

Sistemul de transport cu dublu axe ii permite acestui echipament sa asigure in mod continuu cel mai inalt nivel de tipar si in acelasi timp o performanta de neegalat a registrului .

NILPETER FB3300

FB 3300 este un echipament flexo modular foarte usor de configurat si include unitatea de tipar serigrafic si cea pentru aplicare “hot foil”.

Cu o viteza maxima de 228 m/min, FB 3300 este unul din cele mai rapide echipamente pentru tipar ingust. Acesta poate fi actionat cu servo motoare sau cu ax principal.

Echipamente Tipar Digital

NILPETER PANORAMA Hybrid

Echipamentele din gama Panorama Hybrid se bazeaza pe unitatea de tipar digital inkjet DP-3, unitatile de tipar flexo si unitatile de finisare. Configuratia echipamentelor permite acoperirea unei game extinsa de lucrari si solicitari particulare ale clientilor.

Pentru a veni in ajutorul clientilor Nilpeter a dezvoltat programul “Nilpeter’s safe Customer care setup”. Prin intermediul acestui program clientul are acces la baza online de solutii pentru diverse probleme, suport online, programul de mentenanta, diagnosticare etc.

Panorama Hybrid reprezinta imbinarea perfecta intre tehnologia analog si cea digitala.

NILPETER PANORAMA Stand Alone

Gama Panorama contine 2 elemente si anume: echipamentul de tipar digital DP-3 si linia completa compusa din echipamentul de tipar digital DP-3 si linia de finisare.

Echipamentul de tipar digital DP-3 este dotat cu programul de management al productiei EQUIOS, program ce permite optimizarea productiei, automatizarea etapelor repetitive la orice lucrare precum si identificarea si realizarea majoritatii culorilor Pantone.

Exploatarea facila asigura tiparitorul ca lucrarea va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, nu va fi nevoie de o cantitate minima, nu vor exista pierderi generate de setarea masinii / stabilirea culorilor, toate aceste lucruri impreuna cu un cost per eticheta redus.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână