NILPETER

Despre acest furnizor de echipamente

Cu aproape 100 de ani de experienta in domeniul tiparului, Nilpeter reuseste sa livreze flexibilitate, calitate si eficienta pentru toate tipurile de tipar, latimi, materiale si aplicatii.

Solutiile de inalta performata si flexibilitate sunt create pentru a raspunde cat mai bine cerintelor oricarei afaceri – in final clientul avand acces la cele mai noi si inovative solutii de etichetare si ambalare.

Echipamente Tipar Flexo

NILPETER FA-LINE

Un etalon al fexibilitatii si modularitatii, echipamentul FA permite imprimantelor sa sporeasca performanta presei lor cu unitati de valoare adaugata, aplicatii si pachete de automatizari, in functie de nevoi si buget. Personalizarile ulterior se fac de cele mai multe ori doar cu simpla apasare a unui buton.

NILPETER FB-LINE

Echipamentul FB-Line reprezinta cea mai noua generatie de imprimare de etichete extrem de eficienta. Nilpeter a adaugat un numar mare de functionalitati si caracterstici inovatoare pe care le-au ambalat intr-un design nou si atractiv. Noul FB-Line vine ca un raspuns la cererea de automatizare sporita si usurinta de utlizare pentru operatori.

Echipamente Tipar Digital

NILPETER PANORAMA Hybrid

Echipamentele din gama Panorama Hybrid se bazeaza pe unitatea de tipar digital inkjet DP-3, unitatile de tipar flexo si unitatile de finisare. Configuratia echipamentelor permite acoperirea unei game extinsa de lucrari si solicitari particulare ale clientilor.

Pentru a veni in ajutorul clientilor Nilpeter a dezvoltat programul “Nilpeter’s safe Customer care setup”. Prin intermediul acestui program clientul are acces la baza online de solutii pentru diverse probleme, suport online, programul de mentenanta, diagnosticare etc.

Panorama Hybrid reprezinta imbinarea perfecta intre tehnologia analog si cea digitala.

NILPETER PANORAMA Stand Alone

Gama Panorama contine 2 elemente si anume: echipamentul de tipar digital DP-3 si linia completa compusa din echipamentul de tipar digital DP-3 si linia de finisare.

Echipamentul de tipar digital DP-3 este dotat cu programul de management al productiei EQUIOS, program ce permite optimizarea productiei, automatizarea etapelor repetitive la orice lucrare precum si identificarea si realizarea majoritatii culorilor Pantone.

Exploatarea facila asigura tiparitorul ca lucrarea va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, nu va fi nevoie de o cantitate minima, nu vor exista pierderi generate de setarea masinii / stabilirea culorilor, toate aceste lucruri impreuna cu un cost per eticheta redus.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână