DESPRE SERVICII

Instalari echipamente. Mentenanta si interventii in perioada de garantie si post garantie.

SERVICII

Servicii

Cu o experienta de peste 15 ani in vanzarea de utilaje de tipar si finisare, pasul catre scolarizarea unei echipe de tehnicieni care sa instaleze, repare si supravegheze starea echipamentelor pe care le comercializam a fost unul natural.

Asadar, de mai bine de 7 ani, echipa de tehnicieni Euro Top Grafix este activa pe piata din Romania oferind servicii de instalare, reparatie, mentenanta si scolarizare a operatorilor. Am instalat cu succes echipamente de tipar pentru etichete - Nilpeter, prima masina full LED fiind instalata in 2022, echipamente de tipar pentru ambalaje flexibile – Uteco, masini de finisare si linii de shrink sleeve – Dcm Usimeca, echipamente pentru innobilarea etichetelor si echipamente de stantare laser – Cartes, sisteme de gestionare a deseurilor – Lundberg, masini de stantare si inspectie – Rietstack, masini de laminare la cald – Autobond, precum si echipamente auxiliare. In tot acest timp, am oferit service pentru echipamentele enumarate mai sus, cu sprijinul partenerilor nostri.

In ultimii ani, echipa de tehnicieni a facut un pas important in afara granitelor tarii oferind servicii de instalare, reparatie si relocare a echipamentelor produse de partenerii nostri in Europa si nu numai. In momentul de fata avem interventii lunare in tari precum Serbia, Croatia, Slovacia, Franta, Muntenegru, Polonia, Elvetia, Ungaria, Turcia si altele.

Suntem parteneri Nilpeter in Romania, Bulgaria si Ungaria si acoperim contractele de mentenanta preventiva pentru companii multinationale cu facilitati de productie in toata Europa.

In momentul de fata avem o echipa formata din 4 tehnicieni pregatiti cu cel mai inalt nivel de scolarize si 1 operator/tiparitor cu o experienta de mai bine de 20 de ani pe echipamente de tipar si finisare de etichete si ambalaje flexibile.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână