Despre acest furnizor de echipamente

Cu o experienta de 25 ani in crearea si producerea sistemelor de curatare cu ultrasunete a aniloxilor, sisteme ce au integrate cele mai noi tehnologii, Caresonic este unul dintre lideri in acest domeniu.

Plecand de la gama de baza, Caresonic poate adapta echipamentul in functie de nevoile particulare ale fiecarui client.

Echipamente Auxiliare

Caresonic MK III

Pe langa gama de baza, Caresonic a creat sistemul MK III destinat special producatorilor de etichete. Dimensiunile reduse permit instalarea sistemului pe un simplu banc de lucru.

Sistemele Caresonic permit o curatare sigura si eficienta a rolelor anilox ceramice, indiferent de dimensiunea celulelor. Gama de baza include sisteme de curatare, intr-un singur ciclu, pentru unul, doi, trei sau patru aniloxi, cu diametre diferite.

Caresonic - Cellsonic NW

Gama de sisteme Cellsonic NW  este destinata producatorilor de etichete pe tipar banda ingusta cu un volum ridicat de productie. Sistemele de baza sunt pentru 4 sau 6 role anilox, dar pot fi adaptate in functie de cerintele specifice ale fiecarui client.

Caresonic - CELLSONIC MW

Gama de sisteme Cellsonic MW este destinata producatorilor de etichete pe tipar de latime medie. Sistemele de baza sunt pentru 1 sau 2 role anilox, dar pot fi adaptate in functie de cerintele specifice ale fiecarui client.

Caresonic - CELLSONIC WW

Gama de sisteme Cellsonic WW este destinata tipografiilor cu echipamente de tipar de latime mare.

Sistemele de baza sunt pentru 1 rola anilox, cu diverse diametre si o lungime de pana la 3.5 m. Daca este necesar, aceste sisteme pot fi adaptate cerintelor fiecarui client.

Caresonic - CELLSONIC AUTO

Gama Cellsonic Auto contine o larga varietate de sisteme si specificatii. Aceste sisteme au integrata tehnologia Siemens S71200, tehnologie ce permite automatizarea completa a procesului de curatare a rolelor anilox. Cu ajutorul unui display “touch screen” operatorul are posibilitatea de programare a tuturor parametrilor procesului si in acelasi timp procesul ramane complet automat.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână