AUTOBOND Mini 74 TH

Este un echipament de mare viteza – 60 m/min, cu formatul maxim 74 cm x 52 cm si formatul minim 32 cm x 22.5 cm.

Preluarea colilor este realizata prin intermediul unui cap de alimentare Heidelberg Speedmaster 74, angrenat de un servomotor. Colile sunt preluate si conduse de catre un sistem de ventuze. Acest sistem permite alimentarea cu coli de pe un palet cu o inaltime maxima de 1.2 m. Grosimea minima a colilor este 90 gsm, iar grosimea maxima este 650 gsm.

Rola de folie este montata pe o bara prevazuta cu un sistem pneumatic de blocare si o frana pneumatica pentru tensionarea foliei.

Laminarea este realizata cu ajutorul unei role de crom cu diametrul de 150 mm si o rola de cauciuc cu diametrul de 150 mm. Pentru controlul presiunii este utilizat un sistem pneumatic. Incalzirea rolei de crom este realizata cu apa.

Eliminarea este facuta cu un sistem de role, iar colile sunt colectate pe o masa vibratoare.

Echipamentul este prevazut cu un numarator digital, bara anti incretire, role de alimentare ajustabile pneumatic, sistem automat pentru tensionarea foliei intre partea de laminare si partea de rupere in coala, precum si motor pentru controlul vitezei rolelor de separare a colilor laminate.

Ai intrebari? Sau vrei sa ne ceri o oferta de pret?

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi raspunsul/oferta pe email.

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână