Prezentare generala

Compania Eluvio a fost infiintata in 2001 avand ca obiect principal de lucru furnizarea de echipamente de taiere pentru industria tipografica.

Productia actuala se bazeaza pe utilizarea celei mai noi tehnologii CNC si a materialelor de cea mai buna calitate.Printr-o colaborare stransa cu producatorii de materiale adezive , testarea constanta a produselor noastre si inovatia tehnologiilor de productie, putem satisface cele mai exigente cerinte ale clientiilor nostrii. Uneltele noastre de taiere sunt intotdeauna adaptate la nevoile dvs. Indiferent daca procesam hartie, folii transparente, materiale termo, textile sau alte materiale pe baza experientei noastre, suntem bucurosi sa va sfatuim si sa recomandam cea mai buna solutie.

Lucram in mod constant la dezvoltarea de noi produse pentru a obtine costuri mai mici, caracteristici tehnice mai bune si performante ridicate. Principala masura a calitatii activitatii noastre este satisfactia clientilor nostri.

Stante magnetice

Stante magnetice - FXD-P

Stante magnetice cu durabilitate pe termen lung pentru taierea hartiei, hartiei termice si a altor materiale abrazive.
Utilizare recomandata: materiale autoadezive cum ar fi Vellum, Primecoat, Thermal TOP, hartie termica ECO, carton, hartie metalizata si altele.

Unghi de taiere : > 90° or 80°
Inaltime standard : 0,440 / 0,480 mm

Stante magnetice - FXD-F

Stante flexibile cu durabilitate pe termen lung pentru taierea filmelor. Utilizare universala pentru materiale si filme neabrazive.
Utilizare recomandata: materiale autoadezive cum ar fi PE85, PP, PET, Vellum, Primecoat.

Unghi de taiere : > 80° or 75°
Inaltime standard : 0,440 / 0,480 mm

Stante magnetice - FXD-C

Stante  flexibile adaptate nevoilor individuale ale clientilor nostri. Aceasta gama cuprinde matrite flexibile cu unghiuri sau inaltimi lamei standard.
Utilizare recomandata: Tyvek, Poliester, materiale compozite, textile, pasla.

Unghi de taiere : > 120° to 50°
Dimensiunea maxima a matritei : 580x780 mm
Latimea lamei : 0,250 to 1,5 mm
Inaltime standard pentru kiss cutting: 0,440 mm
Inaltime standard pentru taiere : 0,480 mm

TOP
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână