Grafotronic DCL² Modular Digital Finishing

Masina modulara pentru finisare tipar digital

Noua masina DCL2 este o linie de procesare complet modulara pentru finisarea etichetelor deja tiparite. Masina este full servo, construita cu cele mai noi tehnologii disponibile. Fiecare modul fiind proiectat pentru performanta maxima cu reducerea la minim a pierderilor de timp in productie.

UNITATEA DE DEBOBINARE - masina este construita cu un sistem de masurare a rolei mama si control automat a tensiunii web pe tot parcursul. Liftul pentru rolele grele disponibil la cerere

UNITATEA DE TIPAR - este o unitate moderna de tipar flexo ce permite schimbarea rapida a lucrarilor. Permite lacuirea selectiva sau lacuirea totala cu lacuri IR / UV, aplicarea de adeziv pentru laminarea la rece cu cold foil. Sunt disponibile 2 variante: tipar rotativ si tipar semi-rotativ.

UNITATEA DE STANTARE SEMI-ROTATIVA – masina este echipata cu un cilindru magnetic de Z192 si un program de compensare pentru folosirea stantelor existente. Sistemul Q-flex asigura schimbarea rapida a stantelor magnetice.

UNITATEA DE INSPECTIE : este prevazut cu spatiu pentru camera de inspectie si masa de inadire, precum si ax de bobinare a resturilor din stantare.

UNITATEA DE TAIERE IN COALA – este o unitate compacta de taiere in coala dotata cu sistem in registru si masa transportoare. De asemenea este prevazuta cu un sistem de schimbare rapida rola/rola sau rola/coala.

UNITATEA DE TAIERE – echipamentul Grafotronic DCL2 Modular Digital Finishing este dotat cu sistemul revolutionar WIFI-SLITTING pentru pozitionarea cutitelor. Acest sistem face posibila pozitionarea intregului set de cutite in mai putin de 10 secunde. Sistemul standard de taiere cu lame sau cutite rotative este de asemenea disponibil

UNITATEA DE BOBINARE - poate fi un sistem Semi-turela sau un Sistem de mono / dubla bobinare. Sistemul semi-turela este destinat rolelor de pana in 420 mm. Sistemul de mono / dubla bobinare este destinat rolelor de 600 mm si este prevazut cu optiunea de taiere automata a rolei si reluarea ciclului de taiere.

Aceasta unitate este dotata cu un sistem automat de control al tensiunii putand bobina material autocolant, dar si material filmice pentru tipar flexibil.

AX DE RULARE – noul system Q-SHAFT permite o schimbare rapida, usoara si fara griji a axului prin simpla intoarcere la 180 grade a unui maner

Ai intrebari? Sau vrei sa ne ceri o oferta de pret?

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi raspunsul/oferta pe email.

TOP