Grafotronic DC2

Masina modulara de stantare.

DC2 – este o masina cu constructie solida, care asigura productie 24/7 si garanteaza disparitia vibratiilor. Poate stanta etichete albe cu viteza de 220m/min si etichete tiparite cu viteza de 180m/min.

UNITATEA DE DEBOBINARE - Masina este construita cu un sistem de masurare a rolei mama si control automat a tensiunii web pe tot parcursul materialului. Liftul pentru rolele grele este disponibil la cerere.

UNITATEA DE STANTARE - este o constructie solida cu sistem Q-LOAD ce permite incarcarea rapida a cilindrilor magnetici. In varianta rotativa viteza de stantare este de pana la 180 m/min

SISTEMUL DE TAIERE – Echipamentul Grafotronic DC2 este dotat cu sistemul revolutionar WIFI-SLITTING pentru pozitionarea cutitelor. Acest sistem face posibila pozitionarea intregului set de cutite in mai putin de 10 secunde. Sistemul standard de taiere cu lame sau cutite rotative este de asemenea disponibil.

UNITATEA DE BOBINARE – poate fi un sistem Semi-turela sau un Sistem de mono / dubla bobinare. Sistemul semi-turela este destinat rolelor de pana in 420 mm. Sistemul de mono / dubla bobinare este destinat rolelor de 600 mm si este prevazut cu optiunea de taiere automata a rolei si reluarea ciclului de taiere.

Aceasta unitate este dotata cu un sistem automat de control al tensiunii putand bobina material autocolant, dar si material filmice pentru tipar flexibil.

AXUL DE BOBINARE – noul system Q-SHAFT permite o schimbare usoara si fara griji a axului prin simpla intoarcere la 180 grade a unui maner

Ai intrebari? Sau vrei sa ne ceri o oferta de pret?

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi raspunsul/oferta pe email.

TOP