GOSS

Despre Goss

Deoarece producatorii de ambalaje cauta atingerea unei calitati ridicate a produsului final la un cost de productie cat mai mic, tiparul web offset a devenit o alternativa excelenta in fata tiparului flexo sau offset traditional. In foarte multe aplicatii din zona de packaging, tiparul web offset faciliteaza o calitate superioara a tiparului la o viteza de print foarte buna si un cost de productie scazut.

Tiparul web offset este alegerea ideala in cazul clientilor care urmaresc un rezultat de inalta calitate, bazat pe o reproducere fidela a tonurilor de culoare cu o calitate a tiparului de pana la 200 de linii /inch. Masinile de tipar cu tehnologie web offset asigura constanta calitatii tiparului, de la un job la altul si pe intreaga latime a materialului.

GOSS - Sunday Vpack 500

Pentru tiraje scurte.

Echipament WEB Offset cu sleeve-uri variabil, destinat tiparului pe material flexibil, carton si pentru etichete. Acest echipament este alternativa eficienta si versatila pentru aplicatiile cu un tiraj mic. Tipografii pot obtine calitatea tiparului web offset la o productivitate ridicata si toate acestea intr-un mod rapid, usor si la costuri mai mici.

Contiweb Thallo Presses

CONTIWEB THALLO SLEEVE WEB OFFSET HYBRID SYSTEM

Echipmentul  Contiweb Thallo este construit pe o platforma modulara care oferta o flexibilitate maxima in configurarea acestuia.

TOP