CODIMAG

O parte din produsele Codimag de Tipar Offset

CODIMAG - VIVA 340

Pentru tiraje mici si medii.

Fiind echipamentul perfect pentru lucrarile mici si medii, VIVA 340 se situeaza intre o presa digitala si una rotativa.

Este un echipament complet modular ce poate fi configurat in conformitate cu nevoile clientului.  Unul dintre putinele echipamente cu tipar intermitent ce se pot livra cu finisare in linie: offset waterless, letterpress, serigrafie, hot stamping, emboss, lacuire flexo, laminare la rece si stantare.

O gama variata de etichete poate fi tiparita in linie, intr-o singura trecere: de la etichetele simple cu tipar policromie pana la etichetele de lux, precum cele de vinuri si cosmetice.

CODIMAG - VIVA 420

Pentru tiraje mari.

VIVA 420 combina avantajele tehnologiei de tipar semi-rotativ cu productivitatea masinilor rotative.

Cu o latime de 420mm, o circumferinta a cilindrului de tipar de 19” si viteza de pana la 12000 repetari/ora VIVA420 este cea mai productiva masina cu tipar semi-rotativ.

VIVA 420 este echipata in totalitate cu servo-motoare, astfel timpul de pregatire este automatizat si optimizat.

Vezi toata gama de produse Codimag.

GOSS

O parte din produsele GOSS de Tipar Offset

GOSS - Sunday Vpak 500

Pentru tiraje scurte.

Echipament WEB Offset cu sleeve-uri variabil, destinat tiparului pe material flexibil, carton si pentru etichete. Acest echipament este alternativa eficienta si versatila pentru aplicatiile cu un tiraj mic. Tipografii pot obtine calitatea tiparului web offset la o productivitate ridicata si toate acestea intr-un mod rapid, usor si la costuri mai mici.

Contiweb Thallo Presses

Echipmentul  Contiweb Thallo este construit pe o platforma modulara care oferta o flexibilitate maxima in configurarea acestuia.

Vezi toata gama de produse GOSS.

TOP